INFOBIRO: Publikacije
Istraživanje: 91% starijih od 46 godina ima vlastitu nekretninu

SEEbiz,

ZAGREB - Istraživanje oglasnika za nekretnine Centar nekretnina pokušalo je odgovoriti na pitanje koliko nekretnina posjeduju Hrvati. Istraživanje "Kvadrati po glavi stanovnika", provedeno na uzorku vecem od 1000 ispitanika, pokazalo je da 91 posto ispitanika starijih od 46 godina posjeduje vlastitu nekretninu.

Istraživanje: 91% starijih od 46 godina ima vlastitu nekretninu

Autori: SEEbiz redakcija

Da je danas teže kupiti nekretninu nego prije 30-ak godina smatra 73 posto ispitanika, dok 78 posto ispitanika koji nemaju nekretninu ocekuju da ce je posjedovati u buducnosti. Istraživanje je pokazalo da stariji ispitanici u vecoj mjeri posjeduju nekretnine od mladih ispitanika. Cak 91 posto ispitanika starijih od 46 godina posjeduje vlastitu nekretninu, dok medu ispitanicima mladim od 25 godina vlastitu nekretninu posjeduje samo petina (njih 22 posto). Najviše ispitanika (njih 38 posto) živi u .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.