INFOBIRO: Publikacije
München u prvom licu: Iso Kršnjavi, Ljubo Babić, Vladimir Becić

SEEbiz,

ZAGREB - Povodom izložbe «Zagreb – München - hrvatsko slikarstvo i Akademija likovnih umjetnosti u Münchenu», u Umjetnickom paviljonu u Zagrebu, u srijedu, 27. sijecnja 2010., s pocetkom u 18.00 sati, biti ce izvedeno dramsko citanjem fragmenata izvornih tekstova Ise Kršnjavog, Ljube Babica i Vladimira Becica iz godina kada su aktivno sudjelovali na münchenskoj likovnoj sceni.

München u prvom licu: Iso Kršnjavi, Ljubo Babić, Vladimir Becić

Autori: SEEbiz redakcija

Program pod nazivom «München u prvom licu» pripremili su autori izložbe, a izvodi ga Sven Jakir, akademski glumac iz Zagreba. Program pod nazivom «München u prvom licu» pripremili su autori izložbe, a izvodi ga Sven Jakir, akademski glumac iz Zagreba. Iz teksta Ise Kršnjavog Pogled na razvoj hrvatske umjetnosti u moje doba, objavljenog izvorno u Hrvatskom kolu, Zagreb, 1905.: „Stupio sam u školu prof. J. L. Raaba, jer me je C. Piloty savjetovao da to ucini .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.