INFOBIRO: Publikacije
Ana Knežević: SSSH-u nisam pribavila nepripadajuću imovinsku korist

SEEbiz,

ZAGREB - Predsjednica Saveza samostalnih sindikata Hrvatske (SSSH) Ana Kneževic, protiv koje je Županijsko državno odvjetništvo u Splitu podignulo optužnicu tereteci je da je prodala nekretninu u vlasništvu RH i tako tom sindikatu pribavila nepripadajucu imovinsku korist, objavila je danas priopcenje u kojemu tvrdi kako to nije tocno.

Ana Knežević: SSSH-u nisam pribavila nepripadajuću imovinsku korist

Autori: SEEbiz redakcija

U priopcenju objavljenom radi, kako istice, cjelovitog informiranja javnosti, koja je obaviještena o optužnici, Kneževic tvrdi da sindikatu nije pribavila nepripadajucu imovisnku korist jer je lokal od 620 cetvornih metara u Splitu, na Bedemu Priuli, kupljen sindikalnim novcem 1987., a SSSH je upisan u zemljišne vlasnicke knjige. U vezi s navodom da je nekretnina Skladgradnji prodana 2006. za 618.280 eura, što je znatno ispod stvarne vrijednosti, istice da je rijec o obvezi iz ugovora sa Skladgr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.