INFOBIRO: Publikacije
Uprava Podravke: Medijski pritisci ciljaju na spekulacije cijenom dionica

SEEbiz,

ZAGREB - Iz Uprave Podravke danas su reagirali na izjave iznesene u emisiji Otvoreno, emitirane 19. sijecnja 2010., na prvom programu Hrvatske televizije, te su u priopcenju objavljenom na Zagrebackoj burzi podsjetili na cinjenice o Podravki, koje su u spomenutoj emisiji prešucene ili objavljene kao netocne.

Uprava Podravke: Medijski pritisci ciljaju na spekulacije cijenom dionica

Autori: SEEbiz redakcija

"Neprimjereno je dovoditi u sumnju dugogodišnju transparentnost Podravke zbog osoba koje se sumnjici da su zloupotrijebili svoj položaj provodeci radnje mimo procedura i politika društva, te koristiti tu cinjenicu i u javnosti i stvarati sliku da je društvo skrivalo odredene dokumente odnosno tajilo cinjenicno stanje od revizora te posredno i od vlasnika Podravke", stoji u priopcenju. Iz Podravke su odlucno demantirali takva tumacenja i naglašavaju da je novoizabrana Uprava, od trenutka saznanja .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.