INFOBIRO: Publikacije
Radio 101 kazneno prijavio bivšeg šefa Uprave Darija Duspera

SEEbiz,

ZAGREB - Uprava Radija 101 u petak je Opcinskom državnom odvjetništvu predala kaznenu prijavu zbog nesavjesnog gospodarskog poslovanja protiv bivšeg predsjednika Uprave Radija 101 Darija Duspera te zbog zlouporabe ovlasti u gospodarskom poslovanju protiv Duspera i jedne clanice Uprave knjigovodstvenog servisa Ergo-net, objavio je Radio 101.

Radio 101 kazneno prijavio bivšeg šefa Uprave Darija Duspera

Autori: SEEbiz redakcija

Novi predsjednik Uprave Drago Peric priopcio je kako je kaznena prijava podnesena temeljem rezultata revizije poslovanja. Procjena neovisnih konzultanata o financijskom gubitku Radija 101 za 2009. godinu dostiže iznos od 19 milijuna kuna. Peric napominje da se stanje i dalje sagledava i ne odbacuje mogucnost da prijave još neke osobe. Stojedinica se našla u fokusu javnosti ovih dana kada je kampanjom "Gola cinjenica" prokazala staru Upravu kao krivca za "pornografski gubitak od 19 milijuna kuna" .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.