INFOBIRO: Publikacije
Dalekovod: Cijena bukobrana je realna, podmeće nam konkurencija

SEEbiz,

ZAGREB - Povodom clanka objavljenog u Novom listu pod naslovom "Bukobrani Dalekovodu preplaceni 7,6 milijuna eura", od 22. sijecnja 2010. godine, reagirala je Uprava Dalekovoda. U tom clanku pojavile su se, tvrde, neistinite, netocne i neprovjerene informacije, koje nam uzrokuju veliku i nenadoknadivu štetu.

Dalekovod: Cijena bukobrana je realna, podmeće nam konkurencija

Autori: SEEbiz redakcija

Istine radi, treba naglasiti slijedece: Dalekovod (ZSE:DLKV-R-A) je posao na realizaciji projekta tzv. "rijecke obilaznice" dobio na medunarodnom javnom natjecaju. Projekt iz natjecajne dokumentacije iskljucivo se mijenjao na zahtjev Investitora i na inicijativu grada Rijeke kao zainteresirane strane u projektu, a ne samovoljno od strane Dalekovoda. Grad Rijeka je citavo vrijeme bio involviran u sam projekt, a svaka dodatna aktivnost u izvodenju radova bila je odobrena od strane Investitora i Na .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.