INFOBIRO: Publikacije
Multimedijalni projekt "Zagreb, grad poezije"

SEEbiz,

ZAGREB - U spomen na istaknutoga hrvatskog pjesnika Josipa Severa, na dan njegove smrti 28. sijecnja, u Zagrebu ce se održati multimedijalni projekt "Zagreb, grad poezije". Poetski programi, u kojima ce sudjelovati glumci, pjesnici, glazbenici, likovni umjetnici, arhitekti, dizajneri i ljubitelji poezije, održat ce se na više lokacija u gradu, stoji u obavijesti zagrebacke knjižare "Booksa".

Multimedijalni projekt "Zagreb, grad poezije"

Autori: SEEbiz redakcija

Manifestacija završava otvorenjem Teatra poezije u knjižnici Bogdana Ogrizovica, uz poetski program u kojem bi trebali sudjelovati glumci, pjesnici i štovatelji poezije, Tonko Lonza, Goran Matovic, Perica Martinovic, Dragan Despot, Zvonimir Mrkonjic Zijah Sokolovic i drugi. U Kulturno-informativnom centru održat ce se "Jutro poezije" i prikazati filmovi "Nema povratka" Adija Imamovica te "Ovo sam ja, Marin" Zijaha Sokolovica i Marina Kosa. Izložba pjesnickih agitacija Vlade Marteka "Pjesnici" ot .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.