INFOBIRO: Publikacije
Gernot Rasch novi direktor marketinga za privatne korisnike u Vipnetu

SEEbiz,

ZAGREB – Gernot Rasch novi je direktor marketinga za privatne korisnike Vipneta. U Vipnet je došao iz mobilkoma austria u jesen 2009. godine preuzevši odgovornost za posebne projekte i razvoj poslovanja. Dosadašnja direktorica marketinga za privatne korisnike Dijana Cicak nastavit ce svoju karijeru izvan Vipneta.

Gernot Rasch novi direktor marketinga za privatne korisnike u Vipnetu

Autori: SEEbiz redakcija

Kako kažu u Vipnetu, Gernotovo iskustvo iz podrucja marketinga i odlicno poznavanje trendova doprinijet ce daljnjem razvoju marketinga i ponude za privatne Vip korisnike. - Vjerujem da cu svojim dosadašnjim iskustvom utjecati na razvoj ponude za privatne korisnike, posebice u segmentu bežicnog broadbanda, te na još snažnije pozicioniranje Vipneta kao inovativnog lidera na hrvatskom telekom tržištu – prigodno je istaknuo Rasch. Gernot je karijeru zapoceo 2001. godine u zrakoplovnoj industri .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.