INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Bankari, brodari i građevinari podigli Crobex

SEEbiz,

Za razliku od jucer, danas na koncu trgovinskog dana opce zelenilo na Zagrebackoj burzi. Medu prvih dvadeset najlikvidnijih samo su Queastus nekretnine, Podravka i HGspot završili u crvenom. uz nešto veci promet nego posljednjih dana blizu 28 milijuna kuna, Crobex se uspeo 1,40 posto, na 2.170,70 bodova i time ponovno nadmašio današnje dobitke na europskim burzama.

Zagrebačka burza: Bankari, brodari i građevinari podigli Crobex

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Uvjerljivim su se danas pokazale dionice dvije najvece domace komercijalne banke. PBZ je uz promet od gotovo 2 milijuna kuna uzletio cak 4,95 i time najuvjerljiviji dobitnik dana. Zagrebacka banka je uz bezmalo milijun kuna prometa podignuta takoder solidnih 1,51 posto. Nastavlja se korekcija Podravke (ZSE:PODR-R-A), iako ponovno znatno blaža no što se to dalo naslutiti na pocetku dnevne trgovine. Uz manje od 600 tisuca kuna prometa, dionica je srušena 1,79 posto (pri tom treba uociti da je cije .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.