INFOBIRO: Publikacije
Pentaxov retro paket: Optio I-10

SEEbiz,

Novi kompakt cilja na onaj dio konzumenata koji u rukama žele osjecaj neke trajnije vrijednosti, a u sjecanjima ima je osta. Optio I-10 svojim izgledom oponaša Pentaxovu seriju Auto 110 mikro-SLR-ova, napravljen je od materijala koji se koriste za mnogo ozbiljnije uredaje, no unutar kucišta ne nudi mnogo više nego što i konkurenti imaju na raspolaganju za ovu klasu uredaja.

Pentaxov retro paket: Optio I-10

Autori: SEEbiz redakcija

Pentax ovim ipak nije izbacio uredaj kojim bi parirao retro uspješnicama Olympusa ili Leice, pa cak ni novajlije Panasonica, ili barem išao njihovim tragom, vec je samo ponudio solidan paket za one kojima je važan vanjski dojam. I za to su spremni platiti odredenu premiju na prosjecnu cijenu u tom razredu. 12MP više nije ništa neobicno, to postaje donji prag za kompaktne digitalce namijenjene širokoj publici, peterostruki zoom takoder (u rasponu od širokih 28mm pa sve do 140mm, govoreci u standa .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.