INFOBIRO: Publikacije
U Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji danas se gasi analogni TV signal

SEEbiz,

ZAGREB - Danas, 26. sijecnja 2010. godine, u 23 sata i 59 minuta u Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji prestaje emitiranje analognog signala nacionalnih TV nakladnika. Iz HAKOM-a još jednom pozivaju gradane da provjere imaju li odgovarajucu opremu za nesmetan nastavak pracenja televizijskog programa.

U Istarskoj i Primorsko-goranskoj županiji danas se gasi analogni TV signal

Autori: SEEbiz redakcija

Kako bi osigurali neprekinut i kvalitetan prijam digitalnog TV signala, gradanima s vlastitim odnosno privatnim antenskim sustavom potrebno je: 1) postojeca antena koju su i do sada koristili te 2) digitalni (DVB-T) prijamnik kojeg je moguce osigurati: a. putem kupona (vaucera) kojim je Vlada Republike Hrvatske sufinancirala nabavku digitalnoj prijamnika, a kojeg je svaki RTV pretplatnik dobio na kucnu adresu. Taj zasebni prijamnik se prikljucuje na antenu, a zatim na postojeci TV uredaj. b. ko .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.