INFOBIRO: Publikacije
HUP: Prijedlog Zakona o turističkom zemljištu je protuustavan

SEEbiz,

ZAGREB - Temeljem najnovijih aktivnosti na utvrdivanju Nacrta prijedloga Zakona o turistickom i ostalom gradevinskom zemljištu neprocijenjenom u postupku pretvorbe i privatizacije, Hrvatska udruga poslodavaca upozorava poredlagatelja Zakona, ali sveukupnu hrvatsku javnost, na posljedice koje ce prouzrociti predložena rješenja, stoji u današnjem priopcenju HUP-a.

HUP: Prijedlog Zakona o turističkom zemljištu je protuustavan

Autori: SEEbiz redakcija

Iz HUP-a porucuju kako bi s obzirom na stratešku važnost turisticke djelatnosti za našu zemlju, ali i pod utjecajem velike ekonomske krize ciji se novi udar na turizam predvida upravo za ovu godinu, zakonski prijedlog morao biti puno primjereniji i kvalitetniji. U uvjetima poslovanja kakvi se predvidaju u ovoj godini, hrvatski hotelijeri udruženi u HUP-ovoj Udruzi turizma i ugostiteljstva, od Ministarstva turizma, Ministarstva pravosuda i Vlade RH ocekuju Zakon koji nece ugroziti ovu djelatnost .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.