INFOBIRO: Publikacije
Sfera Stock Picker: Alat za dionice s regionalnih i svjetskih burzi

SEEbiz,

ZAGREB - Od danas je na hrvatskom tržištu dostupan alat Sfera Stock Picker, a rijec je o alatu za odabir dionica s regionalnih burzi i odabranih svjetskih burzovnih indeksa prema zadanim pokazateljima tehnicke analize te automatizirano obavješcivanje, koji predstavlja velik novitet na hrvatskom tržištu usluga vezanih uz tehnicku analizu dionica, priopceno je iz tvrtke SFERA plus.

Sfera Stock Picker: Alat za dionice s regionalnih i svjetskih burzi

Autori: SEEbiz redakcija

Stock Picker korisnicima omogucuje postavljanje niza pravila, vrijednosti i ponašanja tehnickih indikatora, koji se mogu primijeniti na pojedinu dionicu, skup dionica ili cjelokupnu kotaciju odredene burze ili burzi. Rezultate zadanih parametara i uvjeta korisnik može dobiti odmah – korištenjem aplikacije, ili putem upozorenja koja korisnicima dolaze putem e-mail poruka - jednokratno ili ponavljajuce. Navedeni sustav korisnicima omogucuje veliku uštedu u vremenu, istice se u priopcenju. Vr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.