INFOBIRO: Publikacije
Specijalnoj bolnici u Gornjoj Bistri T-HT donirao više od 100 tisuća kuna

SEEbiz,

ZAGREB - T-Hrvatski Telekom donirao je danas 108.580 kuna Specijalnoj bolnici za kronicne bolesti djecje dobi Gornja Bistra. Simbolican cek ravnatelju Bolnice, dr. med. Ivanu-Željku Weissu, urucila je Branka Skaramuca, clanica Uprave i glavna direktorica za ljudske resurse T-HT-a. , u kojoj su licitirali zaposlenici T-HT-a. Na izložbi je govorio i Damir Hoyka, strucni clan žirija.

Specijalnoj bolnici u Gornjoj Bistri T-HT donirao više od 100 tisuća kuna

Autori: SEEbiz redakcija

U Specijalnoj bolnici za kronicne bolesti djecje dobi Gornja Bistra lijece se djeca do 18 godina starosti. Trenutno je na bolnickom lijecenju više od stotinu djece razlicitih oboljenja. Baš kao i prošle godine, iznos donacije prikupljen je putem interne aukcije nagradenih fotoradova zaposlenika Grupe te iz budžeta kompanije. Dobivena financijska sredstva bolnica u Gornjoj Bistri iskoristit ce za kupnju prijeko potrebne opreme i pribora poput vibratora za olakšavanje disanja, živinih tlakomjera, .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.