INFOBIRO: Publikacije
Branimir Gvozdenović: Uskoro povoljni stambeni krediti

SEEbiz,

PODGORICA - Vlada, odnosno, Ministarstvo uredenja prostora i zaštite životne sredine najavilo je da ce ove godine realizovati Projekat rješavanja stambenih pitanja gradana i ublažavanja efekata ekonomske krize na sektor gradevinarstva, ciji je cilj oživljavanje tražnje za stanovima uz podršku države.

Branimir Gvozdenović: Uskoro povoljni stambeni krediti

Autori: SEEbiz redakcija

Ministar uredenja prostora i zaštite životne sredine Branimir Gvozdenovic je RTCG je rekao da ce ovi krediti biti prvenstveno namijenjeni zaposlenima u državnoj upravi. Glavni uslov za odobravanje kredita, osim kreditne sposobnosti gradana, su da spadaju u jednu od ciljnih korisnickih grupa, osobe sa invaliditetom, mladi bracni parovi, porodicna domacinstva koja nemaju riješeno stambeno pitanje, kao i da ispunjavaju uslove koji ce biti navedeni u javnom pozivu. Naravno, jedan od uslova je da su .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.