INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Crobex ponovno iznad 2200 bodova

SEEbiz,

ZAGREB - Uz samo 21,5 milijuna kuna redovnog prometa dionicama, danas se ipak nakupilo sedam milijunaša. Crobex se u samom finišu današnje trgovine njihao iz plusa u minus, da bi zatim ponovno uzletio, za 0,32 posto, zaustavivši se na 3,4 boda iznad psihološke granice. Konacni rezultat u skladu s današnjim optimizmom na europskim burzama, no daleko neuvjerljivije izvedbe.

Zagrebačka burza: Crobex ponovno iznad 2200 bodova

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Ono što je danas uspjelo Crobexu, nije dionici HT-a, koja i dalje koketira s cijenom od 300 kuna, no, u ovom trenutku ona se ipak postavlja više kao barijera nego tek kao psihološka granica. Uz 5,6 milijuna kuna prometa, dionica je uzletjela novih 0,44 posto, zaustavivši se preko noci na 299,61 lipu. Najviša cijena, kao i jucer, ocito nimalo slucajno, zaustavila se na samo 1 lipu ispod 300 kuna. Ono što je danas uspjelo Crobexu, nije dionici HT-a (ZS:HT-R-A), koja i dalje koketira s cijenom od 3 .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.