INFOBIRO: Publikacije
Menadžment Uljanika: Nema ponude, ali zaposlenici i uprava žele 25% udjela

SEEbiz,

PULA - Uprava Uljanika u priopcenju u petak istice kako nije tocno da je Uprava dala ponudu za kupnju pulskog brodogradilišta i navodi kako je tocno da je Uljanik izrazio namjeru i zahtjev "da svi zaposlenici, ukljucujuci i Upravu, sudjeluju kao ravnopravni partneri u takvoj privatizaciji, po mogucnosti konzorcija domacih partnera, sa 25 posto dionica".

Menadžment Uljanika: Nema ponude, ali zaposlenici i uprava žele 25% udjela

Autori: SEEbiz redakcija

"U cetvrtak se iz jedne pomalo nespretne izjave ministra gospodarstva moglo zakljuciti da je Uprava Uljanika (ZSE:ULJN-R-A) dala ponudu za kupnju Uljanika, što naravno nije tocno", stoji u priopcenju za javnost. "Tocno je jedino da je Uljanik i u ovom krugu natjecaja izrazio namjeru i zahtjev, što je uostalom i zajednicki stav uprava svih društava Uljanik Grupe i oba Uljanikova sindikata, da svi zaposlenici, ukljucujuci i Upravu, sudjeluju kao ravnopravni partneri u takvoj privatizaciji - po mog .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.