INFOBIRO: Publikacije
USKOK u Croatia osiguranju i Hrvatskoj lutriji

SEEbiz,

ZAGREB - U sklopu ''provjetravanja'' javnih poduzeca USKOK je otvorio istrage u Croatia osiguranju i Hrvatskoj lutriji. Akcija je pokrenuta zbog sumnje da je preko marketinške agencije Fimi media iz ova dva poduzeca izvuceno desetak milijuna kuna koji su se, navodno, slili na racune bliskih prijatelja bivšeg premijera Ive Sanadera.

USKOK u Croatia osiguranju i Hrvatskoj lutriji

Autori: SEEbiz redakcija

Novoj TV su u policiji potvrdili da su njihovi istražitelji ušli u nekoliko državnih tvrtki. Fimi media našla se u središtu skandala jer je od relativno nepoznate tvrtke narasla u marketinškog diva i sve to zahvaljujuci ekskluzivnoj suradnji s dvadesetak državnih poduzeca. Fimi media je u vlasništvu Nevenke Jurak koja je bliska s Mladenom Barišicem, donedavnim blagajnikom HDZ-a i najbližim suradnikom Ive Sanadera. Tako je Fimi media s Croatia osiguranjem (ZSE:CROS-R-A) sklopila posao težak devet .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.