INFOBIRO: Publikacije
DORH: Premijerki Kosor stan dodijeljen u skladu sa zakonom

SEEbiz,

ZAGREB - Državno odvjetništvo, koje je proteklih dana pozivano da ispita uvjete pod kojima je predsjednica Vlade Jadranka Kosor stekla stan u kojem živi, izvijestilo je veceras kako je provelo potrebne izvide i utvrdilo da nema osnova za sumnju da je u postupku dodjele stana Jadranki Kosor pocinjeno kazneno djelo.

DORH: Premijerki Kosor stan dodijeljen u skladu sa zakonom

Autori: SEEbiz redakcija

DORH je izvršio provjeru i utvrdio da je stan Jadranki Kosor dodijeljen i prodan pod jednakim uvjetima odnosno propisima kao i drugima i da nema osnove za daljnje postupanje Državnog odvjetništva, navodi se na internetskim stranicama DORH-a. DORH kaže da se ocituje u povodu brojnih upita o tome što je Državno odvjetništvo poduzelo nakon što je glavni tajnik SDP-a Igor Dragovan putem medija pozvao glavnog državnog odvjetnika da utvrdi pod kojim uvjetima je predsjednica Vlade stekla stan u kojem ž .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.