INFOBIRO: Publikacije
Vladimir Šeks: Sanader se neće vratiti u aktivnu politiku

SEEbiz,

ZAGREB - "U posljednjih sedam mjeseci se stvorila politicka klima za provodenje istraga jer je nova vlade Jadranke Kosor i novo vodstvo HDZ-a neprekidno emitiralo signale i prema javnosti i prema pravosudnim tijelima da idu punim plucima i da nitko nije nedodirljiv", rekao je Vladimir Šeks govoreci o mnogim istragama koje je zapoceo USKOK i DORH u posljednjim mjesecima.

Vladimir Šeks: Sanader se neće vratiti u aktivnu politiku

Autori: SEEbiz redakcija

Odgovarajuci u intervjuu za Plavi radio Šeks je rekao da je prije dolaska Jadranke Kosor na celo Vlade u represivnome aparatu bilo puno autocenzure jer se "osluškivalo kako ce odredeni politicari reagirati ako istraga obuhvati nekoga iz politike". "Poruka Jadranke Kosor je da se treba odlucno krenuti u borbu protiv utega koji koci hrvatski napredak - korupcije", naglasio je Šeks dodajuci da u Hrvatskoj korupcija hara na svim nivoima, od školovanja, upisa, zapošljavanja. "Dijelom je to dio menta .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.