INFOBIRO: Publikacije
HTP Korčula prodaje turističko naselje Bon Repos

SEEbiz,

ZAGREB - Uprava hotelske tvrtke HTP Korcula sazvala je za 2. ožujka izvanrednu glavnu skupštinu za koju se dionicarima predlaže donošenje odluke o prodaji turistickog naselja Bon Repos natjecajem, po procijenjenoj vrijednosti od 124,4 milijuna kuna, stoji u pozivu za skupštinu objavljenom danas na Zagrebackoj burzi.

HTP Korčula prodaje turističko naselje Bon Repos

Autori: SEEbiz redakcija

Odluku o prodaji naselja Bon Repos predlažu Uprava i Nadzorni odbor, a s ciljem restrukturiranja i financijske konsolidacije te hotelske tvrtke Ako se Bon Repos ne proda na prvom natjecaju po procijenjenoj vrijednosti, Uprava i Nadzorni odbor predlažu skupštini da ovlasti Nadzorni odbor da odredi drugu cijenu prodaje za slijedeci natjecaj, a uz obveznu pisanu suglasnost Hrvatskog fonda za privatizaciju (HFP). Od skupštine se traži i da ovlasti Nadzorni odbor da odabere najpovoljnijeg ponuditelja .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.