INFOBIRO: Publikacije
Bonton ili Kako pristojno provesti dan

SEEbiz,

Kazališna predstava Bonton ili Kako pristojno provesti dan namijenjena je svakome tko želi podsjetiti sebe i drugoga na pravila lijepog ponašanja, na radost suživota te sve što nam je ciniti kako bismo pokazali svojoj okolini poštovanje, osjecaj za potrebe prirode i ljudi, slicnih i razlicitih od sebe, posebice onih kojima je naša podrška važna, cesto neophodna, kažu u Zagrebackom kazalištu lutaka.

Bonton ili Kako pristojno provesti dan

Autori: SEEbiz redakcija

Zagrebacko kazalište lutaka i Udruga Bembo najavljuju premijeru predstave Bonton ili Kako pristojno provesti dan prema tekstu Kristijana Ugrine i Jelene Miloševic, 12. veljace 2010.g. u 18 sati. Jedan glumac, ne bilo koji, autor teksta i jedan od autora predstave, Kristijan Ugrina, djeci poznatiji kao Kiki, vodit ce nas kroz svijet pravila lijepog ponašanja. Kroz sve teme pridruživat ce mu se djeca na pozornici, u dijalogu sa svojim vjernim pratiteljem, lutkom Macmalicem, poticat ce ih da reagir .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.