INFOBIRO: Publikacije
Epson PP-100AP Autoprinter: Serijsko printanje na CD-ovima

SEEbiz,

CD i DVD mediji uobicajeno se koriste u zabavnoj i drugim grana industrije povezanima uz produkciju vizualnih materijala. No u posljednje vrijeme javlja se i sve veca potreba raznih tvrtki, agencija, javnih i drugih organizacija koje za digitalne sadržaje trebaju medije profesionalnog izgleda. Danas sve više i marketinški odjeli kupcima i partnerima šalju slike i filmove na CD i DVD medijima, isticu u Epsonu.

Epson PP-100AP Autoprinter: Serijsko printanje na CD-ovima

Autori: SEEbiz redakcija

Sa šest pojedinacnih spremnika za tintu velikih kapaciteta, model PP-100AP postiže preko 1000 ispisa po setu spremnika za tintu. Potpuno automatizirani pisac Epson PP-100AP ima cetiri ladice te omogucuje neprekinutu obradu do 100 diskova iz dviju ladica, u samo jednoj seriji ispisa. Autoprinter ostvaruje vrhunsku kvalitetu ispisa i izuzetnu brzinu. U brzom režimu rada (fast printing mode) može obraditi do 95 disk medija u sat vremena te 50 disk medija u visokokvalitetnom fotografskom nacinu rada .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.