INFOBIRO: Publikacije
Branislav Bibić prešao u središnjicu Philip Morrisa u Lausannu

SEEbiz,

ZAGREB – Branislav Bibic je s pozicije Managera za korporativne poslove za slovensko, hrvatsko i BiH tržište prešao u središnjicu Philip Morris International u švicarskoj Lausannei na funkciju direktora za regulatorne poslove za EEMA regiju (Istocna Europa, Bliski istok i Afrika). Njegove dosadašnje odgovornosti preuzet ce Janko Guzijan koji dolazi sa funkcije Managera za fiskalne poslove za regiju Središnja Europa – Jug.

Branislav Bibić prešao u središnjicu Philip Morrisa u Lausannu

Autori: SEEbiz redakcija

Dio je to standardnih obicaja Philip Morrisa da se perspektivni kadrovi, a Bibic to ocito jeste, pobliže upoznaju s nacinom na koji korporacija posluje u samoj središnjici i provedu tamo barem godinu-dvije. Bibic je karijeru u Philip Morris Zagreb (PMZ) zapoceo 2007. godine kao Manager za korporativne poslove odgovoran za hrvatsko tržište. Hrvatska javnost upoznala ga je na poziciji generalnog tajnika Atlantic Grupe, a prije toga je radio u Hrvatskom saboru i njemackoj politickoj zakladi Friedr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.