INFOBIRO: Publikacije
Dragan Čović: Ključna tema gubitak socijalnih prava bh. Hrvata u Hrvatskoj

SEEbiz,

ZAGREB - Celnici HDZ-a razgovarali su sinoc s izaslanstvom HDZ-a BiH o prijedlogu izmjena Zakonu o prebivalištu, te je zakljuceno kako nitko ne smije imati prebivalište u dvije države, ali i kako ce se izmedu dva saborska citanja toga zakona pokušati pronaci zadovoljavajuca rješenja za Hrvate u BiH.

Dragan Čović: Ključna tema gubitak socijalnih prava bh. Hrvata u Hrvatskoj

Autori: SEEbiz redakcija

Predsjednik HDZ-a BiH Dragan Covic izjavio je novinarima nakon dvosatnog sastanka u središnjici HDZ-a, kako je rasprava bila žustra, ali i izrazio uvjerenje da novi zakon ni jednom Hrvatu nece dati valjan razlog da iseli iz BiH. - Poslije ovih razgovora, uvjeren sam da ce ova Vlada RH uciniti sve da ni jedan Hrvat nema razloga da napusti BiH zbog ovakvog zakona, rekao je Covic. Naglasio je da se Hrvati u BiH boje gubitka socijalnih prava. - Naravno, to je kljuc svega, rekao je predsjednik HDZ-a .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.