INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: IGH pred istek roka za pribavljanje garancija u - uzletu

SEEbiz,

ZAGREB - Cak ni cinjenica da je Crobex potonuo podnošljivih 0,14 posto nije utješna kad se vidi podatak o današnjem mizernom prometu, niti 15 milijuna kuna, što svjedoci o oprezu ulagaca koji nisu sigurni u kojem smjeru burza sada treba krenuti. Crobex je ponovno ispod 2150 bodova, tocnije, na 2.147,32.

Zagrebačka burza: IGH pred istek roka za pribavljanje garancija u - uzletu

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Iako je preostao svega još jedan dan za pribavljanje bankovnih garancija kako domaci gradevinski konzorcij ne bi izgubio 'posao stoljeca' na izgradnji prve crnogorske auto-ceste koji je vec dobiven na natjecaju, ulagaci se, cini se, klade na pozitivan ishod. Promet djeluje još jadnije kad se vidi da se gotovo 6,3 milijuna od toga odnosi na dionicu T-HT-a (ZSE:HT-R-A) - jedinu koja je danas ostvarila više od milijun kuna prometa! Zakljucna cijena dionice pri tom je porasla za 0,28 posto, na 302, .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.