INFOBIRO: Publikacije
Topaz predstavlja Detail 2 softver za izoštravanje slika

SEEbiz,

Softverska kuca Topaz predstavlja novu inacicu svojeg programa za poboljšanje detalja i izoštravanje slika. Najveci dio takvih programa radi tako da ostavlja itekako vidljive artefakte ako pretjerate s klizacima, no u Topazu kažu da njihov softver djeluje drugacije. Kako navode, Detail donosi jedinstvenu sposobnost da naglasi detalje, a da ne dode do pretjeranog izoštravanja s neminovnim negativnim posljedicama.

Topaz predstavlja Detail 2 softver za izoštravanje slika

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Detail naglašava detalje, a da pri tom ne dode do pretjeranog izoštravanja s neminovnim negativnim posljedicama. Detail 2 nije samostalni program vec plug-in, dakle, dodatak, za Photoshop, za vec standardni alat profesionalnih fotografa (naravno, ne samo njih). Kako navode u Topazu, korisnici su se žalili na sporost njihovog alata, pa nova inacica donosi znacajna poboljšanja, navodno je cak trostruko brža. Tu je i posve novi izgled grafickog sucelja te niz novih preseta, ukljucujuci alat za sman .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.