INFOBIRO: Publikacije
Zoran Lutovac ostaje ambasador Srbije u Crnoj Gori

SEEbiz,

BEOGRAD - Beogradske Vecernje Novosti pozivajuci se na izvore u srpskoj vladi nagovijestile su da ce Zoran Lutovac ostati ambasador Srbije u Crnoj Gori. List navodi da u srbijanskoj Vladi još ne otkrivaju kada bi ambasador Zoran Lutovac, koji je iz Crne Gore povucen na konsultacije, mogao da se vrati na redovnu dužnost u Podgorici.

Zoran Lutovac ostaje ambasador Srbije u Crnoj Gori

Autori: SEEbiz redakcija

Mogucnost da Lutovac nece više biti amabasador nagovijestili su pojedini srpski analiticari koji su pozivajuci se na diplomatsku praksu naveli da se rijetko dešava da se povuceni ambasador ponovo vrati na svoju dužnost. U meduvremenu, kako piše list, on svakog dana dolazi na posao u svoju maticnu direkciju u Ministarstvu spoljnih poslova u Beogradu. Kako je objašnjeno listu, Lutovac drži na oku dešavanja u Crnoj Gori, unutrašnju i spoljnu politiku ove zemlje, prati štampu i vijesti, a sa ambasad .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.