INFOBIRO: Publikacije
Tele2: Gubitak smanjen na 168 milijuna kuna

SEEbiz,

ZAGREB / STOCKHOLM Kako je navedeno u najnovijem izvješcu, "Tele2 Hrvatska nastavlja poslovanje u skladu s planom u svim segmentima". Tele2 Hrvatska 2009. godinu zakljucio je sa 598.000 korisnika, što je, kako kažu, neusporedivo s podacima iz 2008. godine, jer je kompanija prošle godine promijenila nacin brojanja korisnika.

Tele2: Gubitak smanjen na 168 milijuna kuna

Autori: SEEbiz redakcija

Poslovni prihodi Tele2 Hrvatska u 2009. iznosili su 893 milijuna kuna, što predstavlja 39 posto rasta. U cetvrtom tromjesecju 2009. godine prihodi su iznosili 242 milijuna kuna što je 28 posto više nego u istom razdoblju 2008. godine. Financijski rezultati ostvarili su poboljšanje, ali još uvijek je rijec o gubitku. Na godišnjoj je razini 'dobit' prije oporezivanja (EBITDA) porasla 38 posto, no još uvijek je to negativnih 168 milijuna kuna. U cetvrtom tromjesecju EBITDA je porasla 51% posto, no .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.