INFOBIRO: Publikacije
Luka Bebić: Konstruktor će u Kataru dobivati poslove bez natječaja

SEEbiz,

DOHA - Katar je zainteresiran za razvijanje svih odnosa s Hrvatskom i smatra da bi hrvatsko poslovanje u regiji olakšalo otvaranje hrvatskog veleposlanstva u nekoj od zemalja Perzijskog zaljeva, o cemu Hrvatska ionako ozbiljno razmišlja, izjavio je danas u Dohi predsjednik Sabora Luka Bebic nakon sastanka s katarskim emirom.

Luka Bebić: Konstruktor će u Kataru dobivati poslove bez natječaja

Autori: SEEbiz redakcija

Bebic je posljednjeg dana svog službenog boravka u Kataru jedan sat na zatvorenom sastanku razgovarao s katarskim suverenom Hamadom Bin Kalifom Al-Tanijem. "Katar je zainteresiran za sudjelovanje u nekim projektima u Hrvatskoj, a zainteresirani su i za daljnji razvoj turisticke suradnje", rekao je nakon sastanka predsjednik Sabora hrvatskim novinarima. Otvaranje hrvatskog veleposlanstva u jednoj od zemalja Perzijskog zaljeva, prenio je Bebic rijeci katarskog emira, bitno bi olakšalo poslovanje i .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.