INFOBIRO: Publikacije
HPB: 300 milijuna kuna za stambene kredite

SEEbiz,

ZAGREB - Hrvatska poštanska banka (HPB) samo za stambene kredite za ovu godinu odvojila je 300 milijuna kuna, a iz te su banke danas najavili da ce sljedeceg tjedna predstaviti široku ponudu konkurentnih kredita namijenjenih gradanima i poduzetnicima kroz svoju novu reklamnu kampanju pod nazivom "Domaci krediti za sve".

HPB: 300 milijuna kuna za stambene kredite

Autori: SEEbiz redakcija

U HPB-u (ZSE:HPB-R-A) su odlucili izdvojiti više sredstava za plasmane klijentima na temelju pokazatelja o osnaženoj likvidnosnoj poziciji banke u posljednja tri mjeseca 2009. godine. Pritom iz Hrvatske poštanske banke napominju da su jedna od rijetkih poslovnih banaka koja u protekloj godini nije podizala kamate na stambene kredite. Kamatna stopa od 6,99 posto (EKS od 7,41 posto) konkurentna je i medu najnižima na tržištu, navode iz HPB-a. Dodaju i kako je HPB pocetkom 2010. povecala i rok otpl .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.