INFOBIRO: Publikacije
Kosor poništila natječaj za nabavu zrakoplova

SEEbiz,

ZAGREB - Povodom mnogobrojnih novinarskih upita Ured za odnose s javnošcu Vlade Republike Hrvatske priopcio je da je predsjednica Vlade Jadranka Kosor donijela odluku o poništenju natjecaja za nabavu zrakoplova za vrijeme trajanja redovnog godišnjeg servisa zrakoplova u vlasništvu Republike Hrvatske, koji je objavila Direkcija za korištenje službenih zrakoplova Republike Hrvatske.

Kosor poništila natječaj za nabavu zrakoplova

Autori: SEEbiz redakcija

Takvu odluku predsjednica Vlade donijela je zbog toga, što tijekom pokretanja postupka javne nabave nije bila poštivana procedura po kojoj je o tom postupku prethodno trebala biti obaviještena predsjednica Vlade, a nadležne službe su to propustile uciniti, stoji u priopcenju. Podsjecamo, Vlada je pocetkom veljace objavila oglas na elektronickom oglasniku javne nabave da želi unajmiti usluge mlaznog zrakoplova poslovne kategorije s pripadajucom posadom od 10. do 25. lipnja 2010. jer je za taj mje .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.