INFOBIRO: Publikacije
Ivica Mudrinić: Sljedećih 3-6 mjeseci bit će ključno

SEEbiz,

ZAGREB - Ukupno smo do sada podijelili 94,60 kuna dividendi po dionici, što predstavlja prinos od 35 posto na pocetnu cijenu od 265 kuna, a ovogodišnjih 2394 kune po paketu dionica predstavlja prinos od 14 posto, istaknuo je Ivica Mudrinic, ocito zadovoljan rezultatima koji pokazuju da je Hrvatski Telekom d.d., kako ce se tvrtka od sada službeno zvati, imao velike rezerve u tekucem poslovanju.

Ivica Mudrinić: Sljedećih 3-6 mjeseci bit će ključno

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

"S obzirom na zadržanu dobit iz prethodnih gotina, te na znacajnu kolicinu "kešovine" na našim racunima, procijenili smo da je pravi trenutak za isplatu dijela dobiti, a da pri tom ne ugrozimo naše mogucnosti za investicije i akvizicije. Bio je to u ovom trenutku najodgovorniji potez, prema našoj procjeni." "Pad BDP-a nije nam išao na ruku, harac nas je prilicno pogodio, zatim rast inflacije, a takoder i promjena regulative i smanjenje cijene medusobnog povezivanja operatora za 20 posto," napom .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.