INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: HT, Zaba, Atlantska plovidba i IGH predvodnici rasta

SEEbiz,

I danas uzlet prometa, ali ponovno zahvaljujuci rijetkim dionicama koje su ostvarile više od milijun kuna prometa. Od blizu 35 milijuna kuna redovnog prometa dionicama, cak 14,5 milijuna odnosi se na dionicu HT-a, a pridružila se i Zagrebacka banka s više od 10 milijuna kuna. Crobex je podignut 1,32 posto, na 2162,85 bodova.

Zagrebačka burza: HT, Zaba, Atlantska plovidba i IGH predvodnici rasta

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Jasno je da je uprava jucer poprilicno relativizirala vezu izmedu poslovnih rezultata i visine prinosa koje ce isplatiti svojim dionicarima. A analiticari ce pri procjeni dividende koja ce biti isplacena 2011. morati uracunati mnogo više faktora no što su to napravili ovaj put. Dionica Hrvatskog Telekoma (ZSE:HT-R-A) i danas je, posve ocekivano, u fokusu interesa kupaca, nakon neocekivano izdašne dividende, koju je jucer predložila uprava na celu s Ivicom Mudrinicem. Maksimalna cijena danas je i .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.