INFOBIRO: Publikacije
IBM Power7 obećava dvostruko veću energetsku učinkovitost

SEEbiz,

ZAGREB - U sklopu Systems Open Door poslovnog dogadanja održanog u Hotelu Aristos, IBM je predstavio sljedecu generaciju POWER7 Systems rješenja za upravljanje najzahtjevnijim novim industrijskim aplikacijama, pocevši od pametnih elektrodistribucijskih mreža pa sve do analize podataka u stvarnom vremenu kakva se rabi na financijskim tržištima.

IBM Power7 obećava dvostruko veću energetsku učinkovitost

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Potencijalni kupci u Hrvatskoj su "svi oni koji su i do sada kupovali njihove proizvode", najviše banke, te država. Na pitanje je li realno ocekivati veci interes za ovakve proizvode u trenutku kad vecina tvrtki takve izdatke pokušava ciklus obnove IT infrastrukture pomaknuti za godinu ili cak dvije, odgovaraju da su medu najvažnijim motivima za kupnju povecana ucinkovitost u poslovanju te osjetne uštede u potrošnji elektricne energije. „U novi sustav ugraden je niz industrijski jedinstven .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.