INFOBIRO: Publikacije
Elemental: Pod pritiskom - Rasprsnuće

SEEbiz,

Elemental se u petak, 12.3.2010. u zagrebackom klubu Mocvara oprašta od svog posljednjeg albuma «Pod Pritiskom» i to uz veliki prasak - barem tako najavljuju njihovi promotori Naime, koncertom pod nazivom «Pod Pritiskom – Rasprsnuce» Elemental ce završiti promociju i pricu oko svog posljednjeg albuma i publiku pripremiti za novi album koji ocekujemo u svibnju!

Elemental: Pod pritiskom - Rasprsnuće

Autori: SEEbiz redakcija

Jašarov remix je u prvih 20 skoro svih top lista radijskih postaja u Hrvatskoj dok je na prvom mjestu Top liste Hrvatskog radija te na Top listi VIP music club LPa, a vec 2 mjeseca ne silazi s Domace top liste singlova Otvorenog radija. Album «Pod Pritiskom» objavljen je 2008., a tijekom dvije posljednje godine Elemental ga je promovirao brojnim koncertima u Hrvatskoj i regiji. S albuma je skinuto cak sedam singlova, a osobito veliku prašinu digli su spot i singl za pjesmu «Zaš .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.