INFOBIRO: Publikacije
Adris Grupa: TDR gradi tvornicu u Iranu i širi se u JZ Aziju

SEEbiz,

ROVINJ - TDR, vodeci hrvatski i regionalni proizvodac cigareta koji posluje u sastavu Adris grupe, zapocinje gradnju tvornice u Iranu i širi poslovanje na tržište jugozapadne Azije. Ugovor o suradnji TDR-a i vodecega iranskoga duhanskog proizvodaca, Iranian Tobacco Company, potpisali su danas predsjednik Uprave TDR-a, Davor Tomaškovic i predsjednik Uprave Iranian Tobacco Company, S. Mahmood Abtahi.

Adris Grupa: TDR gradi tvornicu u Iranu i širi se u JZ Aziju

Autori: SEEbiz redakcija

TDR i vodeci iranski proizvodac cigareta tvornicu ce graditi u Sariju, glavnom gradu pokrajine Mazandaran. Svecanom potpisivanju ugovora u Iranu, uz visoke politicke dužnosnike pokrajine Mazandaran, nazocili su predsjednik Uprave Adris grupe (ZSE:ADRS-P-A), mr.sc. Ante Vlahovic, hrvatski veleposlanik u Iranu, dr. Esad Prohic, istarski župan, Ivan Jakovcic i gradonacelnik Rovinja, Giovanni Sponza. „Zahvaljujuci povjerenju potrošaca i snazi naših brendova te dugogodišnjoj izvoznoj poslovnoj .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.