INFOBIRO: Publikacije
Croatia zdravstveno osiguranje: Dobit porasla 39 posto

SEEbiz,

ZAGREB – Croatia zdravstveno osiguranje d.d. u 2009. godini, prema još ne revidiranim podacima, ostvarilo je bruto dobit u iznosu od 5,7 milijuna kuna, što je za 39 posto više nego u istom razdoblju prethodne godine. Tijekom 2009. godine ostvarilo je 97 milijuna kuna bruto zaracunate premije, što je porast od 9,5 posto u odnosu na isto razdoblje 2008. godine.

Croatia zdravstveno osiguranje: Dobit porasla 39 posto

Autori: SEEbiz redakcija

Kako navode iz tvrtke, ostvareni rast dobiti i premija "rezultat je unapredenja programa dodatnog zdravstvenog osiguranja, uvodenja novih kanala prodaje putem interneta, primjene najmodernijih standarda poslovanja za koje je Croatia zdravstveno osiguranje u 2009. godini dobilo medunarodno priznati certifikat upravljanja kvalitetom – ISO 9001:2008". Napominje se i da je tijekom 2009. Croatia zdravstveno osiguranje izvršilo potrebne predradnje za otvaranje novih poliklinickih sadržaja u Kopr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.