INFOBIRO: Publikacije
Philips BDP9500: HD doživljaj i sa standardnih DVD-ova

SEEbiz,

Svi Philipsovi blu-ray uredaji proizvedeni ove godine nude poboljšanje kvalitete slike standardnih DVD-ova. Nova serija blu-ray uredaja takoder podržava i novi, vrlo popularan format DivX Plus HD, a može reproducirati i ostale sadržaje niske rezolucije, pa i videosadržaje preuzete izravno s interneta.

Philips BDP9500: HD doživljaj i sa standardnih DVD-ova

Autori: SEEbiz redakcija

Kako obecavaju u Philipsu, možete uživati u HD slici i kada prikazujete DivX video, fotografije ili videosadržaje preuzete s interneta koji su snimljeni u niskoj rezoluciji. Jedan od Philipsovih najnaprednijih modela, blu-ray uredaj BDP9500, opremljen je, medu brojnim funkcijama, i tehnologijom Qdeo 2 video processing (skup algoritama koji dodatno poboljšava finocu detalja, dubinu i boju) koja omogucuje najvecu kvalitetu slike neovisno o izvoru sadržaja. Tako, kako obecavaju u Philipsu, možete u .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.