INFOBIRO: Publikacije
HP Mini 5102, netbook sa zaslonom osjetljivim na dodir

SEEbiz,

Netbook racunalo HP Mini 5102 dizajnirano je "za profesionalne korisnike u pokretu te studente". Pocetna težina je svega 1,18 kg, uz pristojne performanse. Dostupan je u dvije verzije, standardnoj i sa zaslonom osjetljivim na dodir, a kucište mu je lagano, ali cvrsto, izradeno od eloksiranog aluminija i dostupno u crnoj, crvenoj ili plavoj boji. Tu je i opcionalna rucica koja olakšava nošenje netbooka.

HP Mini 5102, netbook sa zaslonom osjetljivim na dodir

Autori: SEEbiz redakcija

Kako vele u HP-u, "zahvaljujuci mogucnosti korištenja zaslona osjetljivog na dodir korisnici posao mogu obaviti još brže i intuitivnije, ovisno o njihovu izboru metoda unosa podataka". Dodirivanje zaslona rukom, tapkanje ili lagano udaranje prstima korisnicima omogucuju navigiranje kroz aplikacije i izbornike te pristup informacijama i internetskim stranicama. Umjesto uobicajenog citaca otiska prsta, za zaštitu je tu HP Face Recognition for Protect: korisnici samo moraju okrenuti lice prema web .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.