INFOBIRO: Publikacije
Atlantic Grupa postaje distributer one2play brendova

SEEbiz,

ZAGREB – one2play i Atlantic Grupa sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji, kojim Atlantic Grupa postaje ekskluzivni distributer u segmentu impulsnih proizvoda tvrtke one2play poznatih brandova poput Gormita, Winx-ica, Bumbe, Fifi, Roaryja i drugih, u Hrvatskoj, kao i u regiji (BiH, Makedonija, Slovenija).

Atlantic Grupa postaje distributer one2play brendova

Autori: SEEbiz redakcija

Novi ugovor o suradnji nosi znacajan potencijal za Atlantic (ZSE:ATGR-R-A), kojemu novi ugovor predstavlja pocetak realizacije ambicioznih poslovnih planova, jednako kao i za one2play koji strateški teži partnerstvu sa snažnim poslovnim sustavima koji mogu pratiti razvojne planove tvrtke. „Atlantic se kroz gotovo dvadeset godina iskustva, kontinuirano unapredujuci i inovirajuci svoju ukupnu uslugu, dokazao kao pouzdan i proaktivan partner. Iznimno nam je drago da je One2play, kao jedna od .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.