INFOBIRO: Publikacije
Deutsche Telekom: Značajno smanjen gubitak

SEEbiz,

BERLIN - Najveci europski telekom operater Deutsche Telekom izvijestio je u cetvrtak da je u cetvrtom tromjesecju 2009. znacajno umanjio gubitke zahvaljujuci rastu prihoda na domacem tržištu a unatoc 500 milijuna troškova vezanih uz utjecaj grcke financijske krize na tvrtkine operacije u toj zemlji.

Deutsche Telekom: Značajno smanjen gubitak

Autori: SEEbiz redakcija

U posljednja tri mjeseca 2009. zabilježen je gubitak u visini tri milijuna eura, u usporedbi sa 730 milijuna eura gubitka u istome tromjesecju godine ranije, u vrijeme najintenzivnije globalne kreditne krize. Prihodi su istodobno uvecani za više od pola posto na 16,2 milijarde eura, oznacavajuci oporavak na kljucnom domacem tržištu. Godinu ranije iznosili su 16,1 milijardu eura. Tvrtka je, medutim, pogodena nastavljenim financijskim previranjima u Grckoj preko kupovine tvrtke Hellenic Telecommun .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.