INFOBIRO: Publikacije
Novi investicijski fond: KD Energija

SEEbiz,

ZAGREB -KD Investments d.o.o. najavljuje da ce 1.3.2010 poceti sa radom novi otvoreni investicijski fond pod upravljanjem društva KD Investments – dionicki fond KD Energija. Bit ce to, kako kažu, "jedan od prvih sektorskih fondova u Hrvatskoj i peti fond KD Investmentsa, koji ce ulagacima ponuditi mogucnost ulaganja u jednu od najvažnijih industrija našeg vremena".

Novi investicijski fond: KD Energija

Autori: SEEbiz redakcija

"Cinjenica da mnogo država traži energetsku neovisnost, te sam trend ulaganja u ciste energije, kažu u KD-u, pokazuje kamo ce se slijevati brojne investicije, pa sukladno tome možemo ocekivati da ce neki segmenti unutar samog tog sektora zabilježiti natprosjecne stope rasta." KD Energija, otvoreni investicijski fond, u svojem portfelju imat ce dionice izdavatelja, koju posluju u sektoru energije i sirovine. Kako objašnjavaju, ova vrsta fondova interesantna je za sve ulagace koji ulaganjem u dion .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.