INFOBIRO: Publikacije
Josipović već najpopularniji političar, ispred Mesića i Kosor

SEEbiz,

ZAGREB - Vrlo pozitivan stav o njemu ima 44 posto gradana, a Stjepan Mesic nalazi se na drugom mjestu jer ga je pozitivno ocijenilo 38 posto ispitanika. Premijerka Jadranka Kosor zauzela je trece mjesto sa 33 posto, a njezin najveci rival i pretendent na premijersku fotelju predsjednik SDP-a Zoran Milanovic zauzeo je cetvrto mjesto sa 12 posto.

Josipović već najpopularniji političar, ispred Mesića i Kosor

Autori: SEEbiz redakcija

Iako Milanoviceva popularnost nije na zavidnoj razini, SDP je i dalje najpopularnija stranka u Hrvatskoj, sa 33,4 posto podrške gradana, no za vratom, unutar moguce statisticke pogreške, puše im HDZ sa 30,2 posto podrške. Da se sada održavaju parlamentarni izbori, prag bi prešli još samo HNS sa 7,7 posto i HSS sa 5,1 posto glasova. Vladajuca koalicija zajedno bi pak dobila 37,9 posto, dok bi “Kastavska skupina” SDP-a HNS-a i IDS-a ostvarila uvjerljivu pobjedu sa 42 posto. Iako bi da .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.