INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: IGH i Tehnika na obnovljenim nadama održavaju rast

SEEbiz,

TZAGREB - U 20 trgovinskih dana veljace ostvaren je dnevni prosjek redovnog prometa dionicama od svega 22,4 milijuna kuna, no promet je danas dosegnuo samo 13,7 milijuna kuna, no i to je bolje no što se dalo naslutiti iz prijepodnevne trgovine. Crobex je ipak uspio zabilježiti rast, za 0,32 posto, na 2.144,87 bodova.

Zagrebačka burza: IGH i Tehnika na obnovljenim nadama održavaju rast

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Iz Podgorice su bez previše dvosmislenosti stigle izjave da se rokovi mogu produljiti ako je to u obostranom interesu, a ocito jest. Žderic, Radic i društvo tako imaju još jednu šansu da osiguraju "drugu polovicu" potrebnih ankovnih garancija. Ipak ostaje gorak okus u ustima, jer je najveci dio tog rasta dionica IGH i tehnike ostvaren na racun informacije koja se nekoliko dana kasnije pokazala u najboljem slucaju kao poluistina. No, gotovo polovina tog prometa odnosi se na dionicu Hrvatskog Tele .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.