INFOBIRO: Publikacije
Atlas Airtours: Ograničena ponuda "low cost rooms"

SEEbiz,

ZAGREB – Ovogodišnji katalog „Jadran“ Atlas Airtours ukupno nudi više od 230 smještajnih objekata u Hrvatskoj, BiH i Crnoj Gori na bazi vlastitog prijevoza te organiziranog prijevoza autobusom i zrakoplovom. Putnicima je na raspolaganju organizirani zrakoplovni prijevoz za Dubrovnik s mogucnošcu transfera do destinacija na kopnu i otocima (Mljet, Crna Gora) dok autobus putnike vodi do Raba i Malog Lošinja.

Atlas Airtours: Ograničena ponuda "low cost rooms"

Autori: SEEbiz redakcija

Atlas Airtoursov katalog „Jadran'' za 2010. u kljucnoj godini za domaci turizam, svim ce putnicima ponuditi mnoštvo noviteta po principu za svakoga ponešto, predstavljajuci Jadran i Hrvatsku kao destinaciju dostupnu svima. Atlas Airtours domace ce putnike nastojati privuci posebnim pogodnostima i povecanim ulaganjem u promociju te prilagodavanjem specificnim potrebama tržišta. Ove godine se ocekuje znacajniji rast putnika iz Srbije i Bosne i Hercegovine u odnosu na protekle sezone. Istic .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.