INFOBIRO: Publikacije
Erste-invest: Bez izlaznih naknada za uplate do kraja lipnja

SEEbiz,

ZAGREB – Uprava društva za upravljanje investicijskim fondovima Erste-invest d.o.o. donijela je odluku o ukidanju izlaznih naknada klijentima koji uplate sredstva u fondove: obveznicki Erste BOND, mješoviti Erste BALANCED, dionicki Erste ADRIATIC EQUITY i dionicki Erste TOTAL EAST, u razdoblju od 1. ožujka do 30. lipnja 2010.

Erste-invest: Bez izlaznih naknada za uplate do kraja lipnja

Autori: SEEbiz redakcija

Odluka se odnosi na sve nove uloge uplacene do kraja lipnja, a na koje se prilikom povlacenja iz fondova nece naplacivati izlazna naknada. Odluka se ne odnosi na ranije, postojece uplate u fondove, kao niti na uplate u fond Erste EURO – MONEY. Erste-invest trenutacno upravlja imovinom osam otvorenih investicijskih fondova (Erste Money, Erste Euro-Money, Erste Bond, Erste Balanced, Erste Adriatic Equity, Erste Total East, Erste Elite, Erste Exclusive) te Fondom hrvatskih branitelja. Ukupna .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.