INFOBIRO: Publikacije
Darinko Kosor: HSLS se protivi poskupljenju struje

SEEbiz,

ZAGREB - "HSLS se protivi poskupljenju cijene elektricne energije dok se ne utvrde cinjenice vezane za upravljanje tvrtkom HEP, nacina kako su se trošila namjenska sredstva za obnovljive izvore energije te na koji nacin su se sklapali ugovori o kupnji elektricne energije", stoji u priopcenju koje potpisuje predsjednik stranke Darinko Kosor.

Darinko Kosor: HSLS se protivi poskupljenju struje

Autori: SEEbiz redakcija

"HSLS se ne slaže s time da iskljucivo gradani snose trošak povecanja cijene energije zbog lošeg vodenja tvrtke od strane Uprave i Nadzornog odbora HEP-a", kaže Kosor u priopcenju i dodaje kako njegova stranka traži hitnu depolitizaciju upravljanja tom tvrtkom. "HSLS shvaca realitet dovodenja cijena elektricne energije na ekonomski nivo, ali iskljucivo kao rezultat potrebnih ulaganja u sustav, a ne kao posljedicu lošeg vodenja kompanije", piše Kosor i zakljucuje kako HSLS traži uspostavu otvoren .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.