INFOBIRO: Publikacije
ZagrebDox: Priče iz požeške kaznionice, privatizacija TDZ-a i hrvatski anarhisti

SEEbiz,

Utorak na ZagrebDoxu zapocinje projekcijom u 12 sati u dvorani broj 2, filmom ''Selo bez žena'' u režiji Srdana Šarenca. Tragikomicna je to prica o selu Zabrdu na jugu Srbije i upornim pokušajima trojice brace da održe obiteljsku lozu. Kompletan program u spomenutoj dvorani je besplatan, a ukljucuje sve naslove iz medunarodne i regionalne konkurencije.

ZagrebDox: Priče iz požeške kaznionice, privatizacija TDZ-a i hrvatski anarhisti

Autori: SEEbiz redakcija

Projekcije u 14 sati obuhvacaju naslove iz medunarodne i regionalne konkurencije; medu ostalima eksperimentalni film 'Pauza za rucak' u režiji Sharon Lockhart te višestruko nagraden film 'Kemoterapija' poljskog redatelja Pawela Lozinskog. Blok projekcija u 16 sati pored konkurencije donosi i Retrospektivu hrvatskog autodoxa u izboru Diane Nenadic. U medunarodnoj konkurenciji izdvajamo 'Završnu probu' u režiji Reze Haerija, pricu o osamdesetogodišnjem Irancu Arabpouru, službenog krojacu tamošnjeg .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.