INFOBIRO: Publikacije
IGH-Tehnika: Još nas nitko nije obavijestio da smo izgubili posao

SEEbiz,

ZAGREB - Institut IGH i Tehnika izvijestili su danas Zagrebacku burzu i Hanfu da još nisu zaprimili obavijest o raskidu ugovora za gradnju autoputa Bar - Boljare u Crnoj Gori, koja je vrlo izvjesna nakon jucerašnje sjednice nadležnog crnogorskog vijeca koje je zakljucilo da dokumentacija koju je dostavio hrvatski konzorcij nije u skladu s ugovorom o koncesiji i predložilo tamošnjoj vladi raskid ugovora.

IGH-Tehnika: Još nas nitko nije obavijestio da smo izgubili posao

Autori: SEEbiz redakcija

Obavijest o raskidu ugovora IGH-u (ZSE:IGH-R-A) i Tehnici (ZSE:THNK-R-A) nije stigla od Ministarstva prometa, pomorstva i telekomunikacija Republike Crne Gore kao ni od tamošnjeg Vijeca za izgradnju autocesta u Crnoj Gori niti od Komisije za provodenje natjecajnog postupka i pregovaranja, kaže se u obavijestima tih tvrtki. O raskidu ugovora IGH nije izvijestio ni voditelj konzorcija, Konstruktor-inženjering, dodaje se. Cirkus oko IGH: I što sad, gospodine Samodol? >> KOMENTAR - Tko je kriv što s .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.